Turun Grillikunkut

MAINOSBLOGI | Turun Grillikunkut

Turun Grillikunkut ja NAUGHTY BRGR

Akseli Herlevin NAUGHTY BRGR tuotesarja löytyy Länsikeskuksen
K-Citymarketista nyt helposti yhteen hyllyyn koottuna. Grillaus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa! Tuotteet kärryyn ja grilli kuumaksi.

 

Paista pekonit rapeiksi. Parhaimman lopputuloksen saat laittamalla pienen tilkan öljyä ja pekonit kylmään pannuun. Pannun kuumetessa pekonista tulee erityisen rapeaa. Weberin BBQ tuotesarjaan kuuluu myös oiva paistolevy niin kaasu- kuin hiiligrilliinkin. Hienonna paistetut pekonit pieneksi murskaksi ja sekoita NGHT BRGR-punasipulihillokkeeseen.

 

Seuraavaksi tuunaa NAUGHTY BRGR sarjan aioli ja majoneesi mielesi mukaan! Kirsin vinkkejä ovat limepippuri (Kirsin lempimauste kaikkeen), sitruuna, dijon sinappi ja rakuuna niin erikseen kuin vapaasti yhdisteltynä!

 

Ja sitten grillaamaan! Grilliin suihkaus paistosprayta ja Tammisen erityisesti tätä varten valmistamat, hieman karkeammin, kerran myllyn läpi jauhetut jauhelihapihvit eivät takuulla tartu kiinni, vaikka kuumalla lämmöllä mennäänkin. Noin kolme minuuttia per puoli ja pihvi pysyy mehukkaana. Ensimmäisen käännön jälkeen pihveille asetetaan juustosiivut, joko NAUGHTY BRGR cheddaria tai sinihomejuustoa, tai molempia! Samalla grillin ylähyllylle laitetaan sämpylät lämpenemään.

 

Lopuksi hampurilaiset kootaan oman mielen mukaan, Grillikunkut tekevät niin yksinkertaisen, kasvispihviversion, tuplan kuin triplankin, joka on jo aikamoinen torni! Syö ken uskaltaa eli jaksaa!

 

Lisätietoja grilleistä ja grillaustarvikkeista sekä raaka-aineista:

 

www.k-citymarket.fi/kaupat/turku-lansikeskus/

www.k-rauta.fi/kuninkoja

 

Turun Grillikunkut 2018, jakso 1: NAUGHTY BRGR

 

 

 

 

 

Kommentoi