uutinen

UUTINEN | HELI NIEMINEN |

Turun taidemuseo saa uuden kahvilayrittäjän

Turun taidemuseon Café Victor saa uuden kahvilayrittäjän, kun turkulainen Deligo ottaa museokahvilan hoitoonsa ensi viikon tiistaina 11. lokakuuta alkaen.

Kahvilatoiminta siirtyy Deligolle suoraan paikkaa viimeiset 11 vuotta pyörittäneeltä Helena Aukialta ilman keskeytystä ja kahvila palvelee asiakkaitaan läpi siirtymävaiheen.
– Vaihto tapahtuu aika lennosta, mutta aloitamme samantien isot muutokset. Tavoitteenamme on muuttaa paikan yleisilmettä ja tehdä kahvilasta entistä viihtyisämpi ja olohuonemainen paikka, kertoo Victorin uusi yrittäjä Jenni Siusluoto.

– Tämä kahvila on minulle sydämen asia, ja meillä on valtavasti suunnitelmia sen suhteen. Aiomme uudistaa ja laajentaa sekä kahvilan tuotevalikoimaa että lounastarjontaa. Lisäksi panostamme erityisesti laadukkaaseen kahviin, kertoo Siusluoto.

Suunnitelmissa on kehittää kahvilan brändiä yhteistyössä taidemuseon kanssa ja tuoda myyntiin kulloisenkin näyttelyn teeman mukainen tuote. Ensimmäinen tuote on Helene Schjerfbeckille kunniaa tekevä Helene-leivos.
– Näyttelyihin liittyvän tuotteen ei tarvitse olla aina välttämättä leivos, mutta päätimme aloittaa leivoksella.

Suunnitelmissa on myös aloittaa kahvilassa ensi keväänä viikonloppubrunssit. Samoin terassitoimintaa tullaan laajentamaan.

Deligo on toiminut yhdeksän vuotta catering- ja juhlapalveluna, ja tämän vuoden maaliskuussa se avasi lounasravintola Deligon Turun Puutarhakadulle.
Jatkossa Deligo tulee myös vastaamaan museossa järjestettävien tilaisuuksien cateringista.

Yksi vastaus artikkeliin “Turun taidemuseo saa uuden kahvilayrittäjän”

  1. Jeje

    loistava piristysruiske kahvilalle ja koko museolle!


Kommentoi