uutinen

UUTINEN | Turun Sanomat |

TS:n palkittu ruokatoimittaja Heli Nieminen Manu Eventsiin

Turkulainen Manu Events on palkannut viestintäjohtajakseen Turun Sanomien ruokatoimittajana tunnetuksi tulleen Heli Niemisen. Manu Eventsillä on kolme Mauno-ravintolaa Kupittaan alueella ja muun muassa kesäravintola Uittamon paviljongissa.

–  Olemme saaneet timantin! Halusimme tiimiimme kovan luokan ammattilaisen, ja Heli Nieminen jos kuka tuntee turkulaisen ruokakulttuurin ja alan toimijat, iloitsee Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili tiedotteessa.

Yritys aikoo kaksinkertaistaa henkilökuntansa tämän vuoden aikana.

– Manu Events on kasvava, dynaaminen yritys, joka tarjoaa mahtavan aitopaikan turkulaiseen ruokakulttuuriin. Tämä on minulle uusi, huikean kiinnostava mahdollisuus, sanoo Nieminen.

Niemisen tehtäviin kuuluu kehittää yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää, vastata sosiaalisen median kanavista ja yrityksen visuaalisesta ilmeestä.

Heli Nieminen on kirjoittanut Turun Sanomien ruokakirjat Turku lautasella 1–3. Hän on Turun kaupungin ruokakulttuurilähettiläs ja vuonna 2016 Suomen keittiömestarit valitsivat hänet vuoden ruokatoimittajaksi.

Manu Events arvioi tämän vuoden liikevaihdokseen neljä miljoonaa euroa. Tällä hetkellä yritys työllistää 25 henkilöä.

Kommentoi