uutinen

UUTINEN | HELI NIEMINEN |

Stefan´s Steakhouse lopettaa toimintansa Turussa – ainakin toistaiseksi

Stefan Richter on Stefan´s Steakhouse -ravintolan keulakuva. Kuva: TS/Jonny Holmén
Stefan Richter on Stefan´s Steakhouse -ravintolan keulakuva. Kuva: TS/Jonny Holmén

Turun Aurajokirannassa vuodesta 2011 toiminut ravintola Stefan´s Steakhouse on lopettanut toimintansa, kun sen vuokrasuhde kiinteistössä päättyi toukokuun loppuun. Ravintola etsii kuitenkin koko ajan uusia tiloja Turusta.

– Meillä on kova halu jatkaa Turussa, sillä kaupungissa on hyvä pöhinä, sanoo Restamaxin linjajohtaja Saija Mattila.

Haussa on uusi paikka, joka sijaitsisi lähempänä Turun ydinkeskustaa kuin mitä aiempi, osoitteessa Läntinen rantakatu 37 sijainnut tila. Toistaiseksi sopivaa paikkaa ei ole löytynyt.

Stefan´s Steakhouse -ravintolakonseptin keulakuvana on Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richter, ja ketjun ravintoloita löytyy Suomesta Helsingistä, Tampereelta, Rukalta, Jyväskylästä ja Hangosta, jonne avattiin uusi Stefan´s Steakhouse viime viikonloppuna.

– Stefan itse on muuttanut Suomeen pysyvästi ja suhailee eri ravintoloiden väliä. Se tukee valtavasti konseptin kehittymistä, sanoo Mattila.

Stefan´s Steakhouse -ketjun pääomistaja on Restamax. Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä.

Kommentoi