uutinen

UUTINEN | HELI NIEMINEN |

Ravintola Panini muuttaa

Yli yhdeksäntoista vuotta samassa paikassa Linnankatu 3:n sisäpihalla toiminut ravintola Panini muuttaa toimipaikkaansa tänä keväänä. Matka ei tosin ole pitkä, sillä uusi paikka on saman sisäpihan toisella puolella, anniskelukahvila Tiirikkalan vieressä. Tiloissa on aiemmin toiminut muun muassa keittiöliike.

-Remontti uusissa tiloissa on jo alkanut, ja muuttamaan päästään toivottavasti maaliskuun aikana. En usko että Panini on kiinni kuin lyhyen aikaa, ehkä muutamia päiviä, kertoo Voiveljet oy:n toimitusjohtaja Janne Juvonen.

Uudet tilat ovat pinta-alaltaan  lähes puolta suuremmat kuin vanhat, ja uuteen tilaan tulee noin 120 asiakaspaikkaa. Kesäaikaan käytössä on edelleen sisäpiha, jonne tulee noin 60-paikkainen terassi.

Yksi merkittäviä muuton tuomia uudistuksia on se, että nyt Paninin ja anniskelukahvila Tiirikkalan keittiöt saadaan yhdistettyä, ja paikat voivat osin käyttää myös samaa henkilökuntaa esimerkiksi  ruuhkahuippuina. Juvonen uskoo silti, että isomman ravintolatilan myötä Paniniin tullaan palkkaamaan lisää työntekijöitä.

Suuria muutoksia ravintola Paninin tyliin tai ruokalistaan ei ole tulossa, mutta pieniä päivityksiä Juvonen lupaa.

Tila, jossa Panini on tähän asti toiminut jää edelleen Voiveljien käyttöön ja Juvonen suunnittelee, että sinne voidaan toteuttaa jatkossa pop up -ravintoloita ja käyttää sitä myös tilausravintolana.

Voiveljet-yrityksen ravintoloita ovat Paninin lisäksi Smör, E. Ekblom ja Daphne. Lisäksi Voiveljet on osaomistaja Tiirikkalassa.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Ravintola Panini muuttaa”

  1. Jere Marttila

    Mediocre and overpriced


  2. Markku Salomäki

    Todella positiivinen löytö keskeltä turkua. Palvelu nopeata ja konstailemattoman ystävällistä. Eritysesti myös ruoka ylitti odotuksemme. Ruoka kansainvälsesti maustettua.ei kuitenkaan polttavasti. Erityisesti kasvisten ja vihannesten käyttö runsasta ja onnistunutta. Hinta-laatusuhde erinomainen.


Kommentoi