Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Näköislehti
Jätä uutisvinkki
Tumma teema
Etusivu
Uusimmat
Paikalliset
Uutiset
Kotimaa
Talous
Oikaisut
Teemat
Hyvinvointi
Koti
Ruoka
Tiede
Urheilu
Kulttuuri
TS Kirja
Katso
Podcastit
Financial Times
TS Nuoret
Tähtijutut
TS+
Puheenvuorot
Lukijoilta
Keskustelut
Kuvagalleriat
Menovinkit
Fingerpori
Tilaa TS
Tilaa uutiskirje
Asiakaspalvelu
Mediamyynti
Kaupallinen yhteistyö
Tilaa TS
Tilaa TS
Tutustu tilausvaihtoehtoihin >>
Juuri nyt
Ihoden 10-vuotiaat sankarit: Leevin ja Matiaksen nopea toiminta pelasti miehen, joka oli ajautunut autollaan jokeen
Ruoka ja juoma
Kuohuviini kuin kesäinen kukkaketo on täyden viiden tähden arvoinen
Isoäidin reseptillä valmistuva kookoksinen kanakeitto on Lukan suosikkeja – äidin salainen ase auttaa arjen pattitilanteissa
Kaikkea muuta kuin tylsä mukula – näillä neljällä reseptillä nostat perunan aterian tähdeksi
Parsaa, parsaa, enemmän parsaa – kesytä nuoret parsat grillissä, uunissa tai pannulla
Trendikkään luomuviinin silkkiset tanniinit antavat ryhtiä makumaailmalle, mutta hinta on melko kallis
Ryhdy itutarhuriksi – näillä ohjeilla kasvatat superruokaa omassa astiakaapissasi parissa päivässä
Ruoka
Lukijoilta
02.05.
Ruokavarmuus on turvallisuutta – Suomella on mahdollisuus näyttää mallia muulle Euroopalle
Koti
28.04.
Rento ja leikkisä bungalow-koti valloitti ruokavaikuttajan sydämen – näin keittiö uudistui moderniksi 70-luvun hengessä
Lounaspaikka
26.04.
Brahen kellari nousi Turussa katutasoon: "Uusi keittiö on paljon näppärämpi" – tältä ravintolassa näyttää nyt
Turun ravintolamaailmassa on käynnissä ilmiö, joka sai 57 vuotta samassa paikassa toimineen Brahen Kellarin muuttamaan
Markkinat
26.04.
Saaristolaismarkkinat saivat kalaruokien ystävät liikkeelle ankeasta säästä huolimatta: Katso 17 kuvaa
Reseptit
26.04.
Kokoa vapuksi gourmet-tason piknikpöytä – perunasalaatissa maistuvat ginimarinoitu lohi ja kataja
TS Viinivinkki
24.04.
Kuohuviini kuin kesäinen kukkaketo on täyden viiden tähden arvoinen
Arkiruokaa
22.04.
Isoäidin reseptillä valmistuva kookoksinen kanakeitto on Lukan suosikkeja – äidin salainen ase auttaa arjen pattitilanteissa
Lounaspaikka
19.04.
Kaarinan ravintolamaailma täydentyi, kun kuntosaliyrittäjä avasi lounaskahvilan – täältä tulevat raaka-aineet
Ruoka
18.04.
Kaikkea muuta kuin tylsä mukula – näillä neljällä reseptillä nostat perunan aterian tähdeksi
Viikon väite
18.04.
Pitäisikö kauppojen laskea ruuan hintaa? Lue asiantuntijoiden vastaukset ja äänestä itse
Analyysi
17.04.
Jenni Honkanen:
Ruuan hintakisaa ei taida olla tulossa, vaikka kaupat kertovat kilvan uusista hinnanalennuksista
Pizza
13.04.
Italialaisesta pizzakokki Andreasta sukeutui Turussa avantouija – nyt hän paljastaa, mitä ajattelee ananaksesta pizzassa
TS Viinivinkki
11.04.
Mairessa maistuu mukavan karvas jälkipuraisu
Reseptit
11.04.
Parsaa, parsaa, enemmän parsaa – kesytä nuoret parsat grillissä, uunissa tai pannulla
Arkiruokaa
08.04.
Katja ja Kari kehittävät marinadin, joka vähentää ruokahävikkiä ja sopii niin lihalle, kanalle kuin kalallekin
TS Viinivinkki
04.04.
Trendikkään luomuviinin silkkiset tanniinit antavat ryhtiä makumaailmalle, mutta hinta on melko kallis
Ruoka
04.04.
Ryhdy itutarhuriksi – näillä ohjeilla kasvatat superruokaa omassa astiakaapissasi parissa päivässä
Omavaraisuus
04.04.
Tulisitko toimeen, jos sinun pitäisi itse tuottaa ruokasi, rakentaa talosi ja kaataa polttopuusi?
Pääkirjoitus
01.04.
Ruuan hinta saattaa laskea, mutta kulutusjuhliin on vielä matkaa
TS Testaa
30.03.
Testasimme aamupalat Turun ikonisimmissa hotelleissa – lue, missä saa rapeimmat croissantit, lähipaahtimon kahvia tai paistaa itse pannukakut
Reseptit
28.03.
Kolme vaihtoehtoa pääsiäisbroileriksi – paista kokonaisena padassa, hauduta intialaisittain tai pilko salaattilaudalle
TS Viinivinkki
27.03.
Dourojoen laaksosta tulee muutakin kuin portviinejä, neljän tähden punkku sopii lampaankyljysten kaveriksi
Lounaspaikka
27.03.
Turun ainoa srilankalainen ravintola avautui Kauppahallissa – katso videolta, miten valmistuu perinteinen kottu-annos
Elintarvikkeet
26.03.
Elintarvikevientiä edistämään syntyi uusi yhdistys
Ruuan hinta laskee tänä vuonna, mutta taustalla on raju nousu ja edessä mahdolliset veronkorotukset: "Hinnat eivät tule palaamaan lähtötasolle"
Ruoka
26.03.
Ruuan hinta laskee tänä vuonna, mutta taustalla on raju nousu ja edessä mahdolliset veronkorotukset: "Hinnat eivät tule palaamaan lähtötasolle"
Elintarvikevientiä edistämään syntyi uusi yhdistys
Arkiruokaa
25.03.
Kari Honkaniemen pasta valmistuu kiljuvassa nälässä jopa 20 minuutissa – siksi se onkin nimetty arkisoturin kalapastaksi
Raskaus
25.03.
Suvi Mäenpää tunsi syyllisyyttä jo yhden lakritsin syömisestä – raskausajan suositusten takia ei pidä menettää yöunia
Yrittäjyys
24.03.
Avioparina yhteisessä yrityksessä – kaksi pariskuntaa kertoo miten se oikein onnistuu
TS Viinivinkki
21.03.
Rocktähden palkittu rosee maistuu ja potkii, mutta onko se hintansa väärti?
Reseptit
21.03.
Pääsiäisenä saa leipoa kunnolla väriä pöytään – tässä kolme erilaista kakkureseptiä ja lapsia ihastuttavien halipupukeksien ohje
Lukijoilta
20.03.
Pitäisikö kouluruoka muuttaa maksulliseksi?
TS Viinivinkki
15.03.
Tuhti valkoviini maistuu jopa punaisen lihan kanssa
Kauppahalli
15.03.
Kauppahalliin uusia tulijoita, joukossa palkittu leipomo ja Turun ensimmäinen srilankalainen ravintola
Ruokalähetit
14.03.
Foodora aloittaa drone-kuljetukset Ruotsissa – Suomessa Turun saaristo olisi otollinen kohde, sanoo Foodoran johtaja
Reseptit
14.03.
Pasta alla puttanesca eli ilotytön pasta hautuu alle vartissa – sardelli maustaa nämä neljä välimerellistä ruokaklassikkoa
Ravintolat
13.03.
Turkulaisravintola Smör loisti Suomen 50 parhaan ravintolan äänestyksessä
Sosiaalinen media
13.03.
Rakkaudesta ruokaan ja valokuvaamiseen – somemarkkinoinnin taiturit Linda ja Satu auttavat kuvien ja tarinoiden avulla ravintoloita menestymään
Takaisinveto
12.03.
Kotivaran takaisinveto laajenee – lisää hepatiitti E -viruksella saastunutta meetvurstia havaittu
Lounaspaikka
12.03.
Kysyntä sen ratkaisi – perinteiseen italialaiseen ruokaan keskittynyt turkulaisravintola aloitti buffet-lounaat
Arkiruokaa
11.03.
Annukka käyttää lihapullissaan erilaisia sipuleja – katso vinkit, miten saat perinteiseen arkiruokaan uutta makua
TS Viinivinkki
08.03.
Limettinen ja kukkainen herkku viikonlopun ruokapöytään
Lounaspaikka
08.03.
Turun satamasta löytyy lounaspaikka, jossa juhlitaan pyöreitä vuosia – tämä on ravintolan erikoisuus
Reseptit
07.03.
Pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit – täydellinen bliniresepti löytyy kokeilemalla
Ruokavalio
04.03.
"On haukuttu idiootiksi ja heikkolahjaiseksi" – näin voimakkaita tunteita toisen ruokavalio voi herättää
Geenimuuntelu
02.03.
Rutonkestäviä perunoita, tummumattomia banaaneja, kuivuutta sietäviä vehniä – onko EU valmis hyväksymään kasvien jalostamisen uudella genomitekniikalla?
TS Viinivinkki
01.03.
Hapokas cava sopii ruokapöytään
Syötteen lataamisessa tapahtui virhe.
Lisää uutisia