Turun Grillikunkut

MAINOSBLOGI | Turun Grillikunkut

Turun Grillikunkut – uusi videosarja alkaa 27.5.


Grillikunkkujen ennakkovideo

Tervetuloa seuraamaan Turun kuumimman grillisarjan ennakkotunnelmia! Turun Grillikunkut on TS Ruoka -sivustolla alkava uusi videoblogisarja, jossa alueen intohimoisimmat grillaajat lyövät voimansa yhteen. Viidessä videojaksossa nähdään mitä syntyy, kun parhaat raaka-aineet sekä grillit ja grillaustarvikkeet kohtaavat.

Länsikeskuksen Citymarketista itsensä likoon laittavat kauppias Jukka Itkonen ja lihamestari Kirsi Laaksonen. K-Rauta Kuninkojan grillit taas kuumenevat kauppias Sami Aallon ja grilliekspertti Tero Trobergin käsissä.

Ennakkovideossa tutustutaan sarjan tekijöihin ja nähdään mikä heistä tekee Turun Grillikunkkuja! Molemmissa kaupoissa grillaustuotteisiin on panostettu oikein olan takaa. Länsikeskuksen Citymarketin laajasta valikoimasta grilliin löytyy perinteisen grillilihan lisäksi myös paljon muuta.

Videojaksoissa nähdään muun muassa miten grillillä tehdään maukkaita kasviksia, kalaa ja makeita jälkiruokia! K-Rauta Kuninkoja on valikoimaltaan itse asiassa koko Suomen suurin grillikauppa. Grillauksen perustekniikkojen lisäksi tutustutaan mm. savustukseen ja annetaan loistavia vinkkejä millä grilleillä ja grillaustarvikkeilla kotigrillaajan onnistuminen on taattua.

Lähde mukaan seuraamaan mihin kaikkeen grillit Turun Grillikunkkujen käsissä taipuvat ja saa uutta potkua omaan grillikauteesi!

Turun Grillikunkkujen ensimmäinen jakso ensi viikolla 27.5. Jakson löydät osoitteesta ruoka.ts.fi/turun-grillikunkut

Turun Grillikunkut

 

2 vastausta artikkeliin “Turun Grillikunkut – uusi videosarja alkaa 27.5.”

  1. Katja

    Hyvältä näyttää!


  2. mari luhtasaari

    kiva kattoo itkonen ”keittiössä”


Kommentoi