Tilli & pulla

BLOGIT | Tilli & pulla

Ruisrockin ruokatärpit

Tavallisesti tämä kaksikko panostaa festariruoassa omiin eväisiin, mutta lauantaina on tarkoitus katsastaa Ruisrockin ruokakojujen tarjontaa. Ruissi on aivan klassikko, mitä tulee festareihin, sinne tulee kuitenkin lähdettyä enempi ystäviä tapaamaan kuin musiikin vuoksi. Viime vuosina festarilla on alettu panostaa myös ruokapuoleen – sehän sopii meille!

Festarien verkkosivujen mukaan juoma- ja ruokatarjonnassa on otettu mahdollisuuksien mukaan huomioon ympäristöystävällisyys, luomu- ja lähituotanto, kasvisruokavaihtoehdot sekä erilaiset ruokarajoitteet.

 

Gourmeeburgereita halajavien kannattaa suunnata Hans Välimäen Midhill-ravintolaan. Ruisrockin omat bistrot tarjoavat ruokaa rannalla ja niityllä, menun on suunnitellut ravintola Ilveksen keittiömestari Perttu Paulasto. Bistroissa lihat ja kalat ovat kotimaisia.

Jos päädyt omiin herkkuihin, kannattaa muistaa että festarille ei saa tuoda lasiastioita eikä veitsiä. Muista pakata mukaan kylmäkallet jos ruoka niin vaatii.

 

Ruisrock-bistron menusta näin etukäteen veden kielelle sai:

Nizzan salaattia Pielisen savusärjillä – tämän täytyy olla hyvää

Kuttujuustorisotto – kuulostaa festariolosuhteisiin nähden hifistelyherkulta

Uuniperunakioski – peruna revityllä ylikypsällä possunlavalla ja neitosalaatilla houkuttaa

Kylmä mustajuuri-purjokeitto & mummonkurkkutikku – helpottaa helteessä!

Grillimakkara – toimii aina, eikö?

 

Tilli&pulla Facebookiin!

Päätimme vihdoin perustaa Tilli&pulla -blogille myös Facebook-sivun, tervetuloa tykkäämään ja kommentoimaan. Sinne on aikomus postata blogireseptien lisäksi arjen ruokakuvia ja tunnelmia siitä ruokamaailmasta jossa me elämme. Näin starttauksena sivulta voi lukea lauantain aikana vinkkejä niistä paikoista, missä rokin aikana syömme.

Festarifiiliksissä, Lotta ja Ilona

Kommentoi