Tilli & pulla

BLOGIT | Tilli & pulla

Hyvän ruoan Flow

Tänä viikonloppuna Suvilahdessa juhlittava Flow Festival on tunnettu paitsi musiikistaan, erityisen hyvästä ruuasta. Näin ainakin huhut, ystävien kokemukset ja festivaalin omat lähteet kertovat. Meille Flow’n ruoka-anti on vielä varsin uusi tuttavuus, sillä olemme lähes (Ilona) ja täysin (Lotta) keltanokkia paljon puhutun kaupunkifestarin suhteen. Tänä vuonna päätimme tarttua mahdollisuuteen maistaa montaa uutta makua yhden päivän aikana.


Kevään ja kesän aikana olemme osallistuneet Peloton Camp -projektiin, jossa kehitetään kestäviä ja resurssiviisaita start up -ideoita. Mukaan lähdimme Let’s eat together -yhteisön kanssa, jonka puitteissa järjestämme huomenna lauantaina myös Flow-etkobrunssin Teurastamolla, tervetuloa mukaan!

Flow’ssa herkun kuuloista näin etukäteen ovat:

– Nomad Kitchen: villiyrttikokki Sami Tallbergin ja Made in Kallion yhteistyössä toteuttama konsepti tutkii kestävää ruokakulttuuria ja saa inspiraationsa liikkuvista elämäntavoista sekä nomadeista alkuperäiskansoista. Tämä yhdistettynä huokeaan hintaan (5e/annos) konsepti kuulostaa tutustumisen arvoiselta.

– Tokyo Girl: Ravintola on saanut vaikutteita Kaakkois-Aasian katujen keittiöistä, sen Flow-rullat ja kuplatee kuulostavat mielenkiintoisilta ja sopivan kevyiltä vaihtoehdoilta.

– Grotesk: Ravintola Grotesk tekee omien sanojensa mukaan maukasta ja innovatiivista festariruokaa. Tukevampaan nälkään voi syödä vaikka possunkylkiburgerin ja imaista perään pirtelön. Erityisellä uteliaisuudella odotetaan tätä innovatiivista festariruokaa, voiko burger olla sitä?

– Sandro: kalliolainen Sandro tarjoaa ghettogourmetia tuoreen mintuntuoksuisessa ilmapiirissä. Ajatuskin afrikkalaismausteisesta festariruoasta kutkuttelee makuhermoja!

Viikonloppuna kannattaa seurata myös Tilli&pulla -facebooksivua, jonne päivittyy päivän mittaan Flow-kokemuksia.
Eikun tykkäämään!

terkuin, Lotta & Ilona

Kommentoi