Testikeittiö

MAINOSBLOGI | Testikeittiö

Testikeittiö – uusi nettisarja alkaa 25.9.

Testikeittiö on ensi viikolla TS Ruoka -sivustolla alkava uusi nettisarja. Sen ydinajatuksena on tutustua uusiin sekä jo entuudestaan tuttuihin, paikallisten tuottajien ruokatuotteisiin. Tavoitteena on löytää jokaiseen tuotteeseen uusia lähestymistapoja. Sarjan ensimmäisellä kaudella vinkkejä antavat monien tuntema keittiömestari, ravintoloitsija Jesse Söderlund (Jesse’s Dine) ja huipputaitava baarimestari Sakari Mäkinen (Bar4).

Ensimmäisen kausi kattaa kahdeksan jaksoa ja yhteistyössä on mukana lähialueen yrityksiä monipuolisen tuotekattauksen kanssa. Testikeittiössä valmistetaan erilaisia juomia ja viimeisteltyjä ruoka-annoksia Sorrin salaateista, Ahti-silleistä, Mieleinen-hunajavalmisteesta, Robertsin Berry Smoothieista, Felix-Punajuurista, Leipomo Rostenin leivistä, Kieku-kananmunista sekä Sauvon Säilykkeen sienikuutioista. Annetut raaka-aineet tuottivat haasteita niin Sakarille kuin Jessellekin. Juomiin erikoistuneen Sakarin piti välillä poiketa kauaksi omalta mukavuusalueeltaan.

Seuraa Turun Sanomien torstain ruokasivua ja uuden nettisarjan blogi-sivuja TS Ruoka -sivustolla. Niiden kautta saat uusia ideoita kotikeittiöösi niin tutuista raaka-aineista kuin valmistajien uutuustuotteistakin.

Kommentoi