Testikeittiö

MAINOSBLOGI | Testikeittiö

Testikeittiön kolme ensimmäistä jaksoa – Oletko jo katsonut videot?

Testikeittiö on käynyt kuumana jo kolmen viikon ajan. Kauhan varressa ja blenderin kanssa ovat heiluneet keittiömestari Jesse Söderlund ja baarimestari Sakke Mäkinen, jotka ovat ideoineet uusia käyttötarkoituksia paikallisten tuottajien ruokaherkuille.

Kolmessa ensimmäisessä jaksossa Jesse ja Sakke antavat uusia ideoita ja jakavat parhaita reseptejä Sorrin salaattisekoituksille, Ahti-silleille ja Mieleinen-hunajavalmisteelle. Reseptit sopivat niin arkiseen ruoanlaittoon kuin viikonlopun illallisillekin.

Sorrin käyttövalmiit salaattisekoitukset


Testikeittiön avausjaksossa keittiömestari Jesse Söderlund ja baarimestari Sakke
Mäkinen testaavat kuinka nopeita ja näppäriä Sorrin Puutarhan käyttövalmiit salaattisekoitukset ja lehtikaali oikein ovat.

Ahti-sillit


Sarjan toisessa jaksossa keittiömestari Jesse Söderlund ja baarimestari Sakke Mäkinen näyttävät, miten sillistä saa tehtyä herkullista arkiruokaa. Tuotteet sopivat myös hienommille fine dining -henkisille illallisille.

Mieleinen-hunajavalmiste


Kolmannessa jaksossa herkullisen makuinen Mieleinen yhdistää suomalaista hunajaa ja kuitua. Keittiömestari Jesse Söderlund valmisti tuotteesta välipalapatukoita ja baarimestari Sakke Mäkinen sekoitti kuuman hunajajuoman.

Kommentoi