Testikeittiö

MAINOSBLOGI | Testikeittiö

Mieleinen tapa makeuttaa

Tämän päivän ravintokeskusteluissa kaiken pahan alku ja juuri tuntuu olevan sokeri. Miten välttää liiallisen sokerin nauttiminen ja siten turhien hiilihydraattien kerääntyminen kehoon. Hunaja on ollut sokerille aina mainio makeuttamisvaihto. Hunajalla saadaan sama makeus 40 % pienemmällä energiamäärällä kuin sokerilla ja lisäksi jo pieni määrä hunaja tyydyttää nopeasti makeanhimon.

mieleinen
Mieleinen on paras ja helpoin makeuttaja hillityllä tavalla, sillä se sisältää hiilihydraatteja 48 % vähemmän kuin hunaja ja jopa 57 % vähemmän kuin sokeri. Lisäksi käytön helppous toimivasta puristepullosta ja tuotteen taattu juoksevuus ovat niitä avaintekijöitä, jonka vuoksi Mieleisen on hyvä olla vakiovaruste keittiössä. Eivätkä ne Mieleisen sisältämät kuidutkaan millään tavalla pahasta ole. Mieleisen kotisivuilla www.mieleinen.fi löytyy hyviä reseptejä, joista tässä pari hyvää esimerkkiä.

Fetasalaatti Mieleisen tapaan
200 g fetajuustoa
50 g sipulia
100 g tomaattia
100 g kurkkua
100 g paprikaa
50 g oliivia
50 g rapeaa salaattia
½ dl oliiviöljyä

Kastike:
2-3 rkl Mieleistä
viinietikkaa
suolaa
valkopippuria
timjamia tai persiljaa

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja tomaatti, kurkku sekä paprika paloiksi. Revi rapea salaatti. Sekoita kasvikset, oliivit ja fetajuusto. Sekoita oliiviöljy, Mieleinen ja viinietikka kastikkeeksi ja kaada salaatin päälle. Tarjoa paahdetun leivän tai patongin kanssa.

Mieleinen jogurttipiristys
mysliä
maustamatonta jogurttia
marjoja tai hedelmiä
Mieleistä

Sekoita jälkiruokakulhossa mysliä ja runsaasti lempijogurttiasi. Lisää seokseen Mieleistä sekä marjoja tai hedelmiä. Nauti heti.

Kommentoi