Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Näköislehti
Jätä uutisvinkki
Tumma teema
Etusivu
Uusimmat
Paikalliset
Uutiset
Kotimaa
Talous
Oikaisut
Teemat
Hyvinvointi
Koti
Ruoka
Tiede
Urheilu
Kulttuuri
TS Kirja
Katso
Podcastit
Financial Times
TS Nuoret
Tähtijutut
TS+
Puheenvuorot
Lukijoilta
Keskustelut
Kuvagalleriat
Menovinkit
Fingerpori
Tilaa TS
Tilaa uutiskirje
Asiakaspalvelu
Mediamyynti
Kaupallinen yhteistyö
Tilaa TS
Tilaa TS
Tutustu tilausvaihtoehtoihin >>
Juuri nyt
Testasimme aamupalat Turun ikonisimmissa hotelleissa – lue, missä saa rapeimmat croissantit, lähipaahtimon kahvia tai paistaa itse pannukakut
Reseptit
Kolme vaihtoehtoa pääsiäisbroileriksi – paista kokonaisena padassa, hauduta intialaisittain tai pilko salaattilaudalle
Kari Honkaniemen pasta valmistuu kiljuvassa nälässä jopa 20 minuutissa – siksi se onkin nimetty arkisoturin kalapastaksi
Pääsiäisenä saa leipoa kunnolla väriä pöytään – tässä kolme erilaista kakkureseptiä ja lapsia ihastuttavien halipupukeksien ohje
Pasta alla puttanesca eli ilotytön pasta hautuu alle vartissa – sardelli maustaa nämä neljä välimerellistä ruokaklassikkoa
Annukka käyttää lihapullissaan erilaisia sipuleja – katso vinkit, miten saat perinteiseen arkiruokaan uutta makua
Pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit – täydellinen bliniresepti löytyy kokeilemalla
Pääsiäinen
Aina ei tarvita materiaa
Miksi pitkäperjantaita vietetään? TS jalkautui Turun baareihin selvittämään vastausta – toisen mielestä vapaa on ansaittu, toiselle heräsi huijariolo
Roope Lipasti:
Suomalaisen mäkihypyn hegemonia ja maailman onnellisuus vakavassa vaarassa
Olli Kangas:
Barabbasta huudetaan yhä – laillisuusperiaatteet hukkuvat yltyvään meteliin
Ruoka
TS Testaa
6:00
Testasimme aamupalat Turun ikonisimmissa hotelleissa – lue, missä saa rapeimmat croissantit, lähipaahtimon kahvia tai paistaa itse pannukakut
Reseptit
28.03.
Kolme vaihtoehtoa pääsiäisbroileriksi – paista kokonaisena padassa, hauduta intialaisittain tai pilko salaattilaudalle
TS Viinivinkki
27.03.
Dourojoen laaksosta tulee muutakin kuin portviinejä, neljän tähden punkku sopii lampaankyljysten kaveriksi
Lounaspaikka
27.03.
Turun ainoa srilankalainen ravintola avautui Kauppahallissa – katso videolta, miten valmistuu perinteinen kottu-annos
Elintarvikkeet
26.03.
Elintarvikevientiä edistämään syntyi uusi yhdistys
Ruuan hinta laskee tänä vuonna, mutta taustalla on raju nousu ja edessä mahdolliset veronkorotukset: "Hinnat eivät tule palaamaan lähtötasolle"
Ruoka
26.03.
Ruuan hinta laskee tänä vuonna, mutta taustalla on raju nousu ja edessä mahdolliset veronkorotukset: "Hinnat eivät tule palaamaan lähtötasolle"
Elintarvikevientiä edistämään syntyi uusi yhdistys
Arkiruokaa
25.03.
Kari Honkaniemen pasta valmistuu kiljuvassa nälässä jopa 20 minuutissa – siksi se onkin nimetty arkisoturin kalapastaksi
Raskaus
25.03.
Suvi Mäenpää tunsi syyllisyyttä jo yhden lakritsin syömisestä – raskausajan suositusten takia ei pidä menettää yöunia
Yrittäjyys
24.03.
Avioparina yhteisessä yrityksessä – kaksi pariskuntaa kertoo miten se oikein onnistuu
TS Viinivinkki
21.03.
Rocktähden palkittu rosee maistuu ja potkii, mutta onko se hintansa väärti?
Reseptit
21.03.
Pääsiäisenä saa leipoa kunnolla väriä pöytään – tässä kolme erilaista kakkureseptiä ja lapsia ihastuttavien halipupukeksien ohje
Lukijoilta
20.03.
Pitäisikö kouluruoka muuttaa maksulliseksi?
TS Viinivinkki
15.03.
Tuhti valkoviini maistuu jopa punaisen lihan kanssa
Kauppahalli
15.03.
Kauppahalliin uusia tulijoita, joukossa palkittu leipomo ja Turun ensimmäinen srilankalainen ravintola
Ruokalähetit
14.03.
Foodora aloittaa drone-kuljetukset Ruotsissa – Suomessa Turun saaristo olisi otollinen kohde, sanoo Foodoran johtaja
Reseptit
14.03.
Pasta alla puttanesca eli ilotytön pasta hautuu alle vartissa – sardelli maustaa nämä neljä välimerellistä ruokaklassikkoa
Ravintolat
13.03.
Turkulaisravintola Smör loisti Suomen 50 parhaan ravintolan äänestyksessä
Sosiaalinen media
13.03.
Rakkaudesta ruokaan ja valokuvaamiseen – somemarkkinoinnin taiturit Linda ja Satu auttavat kuvien ja tarinoiden avulla ravintoloita menestymään
Takaisinveto
12.03.
Kotivaran takaisinveto laajenee – lisää hepatiitti E -viruksella saastunutta meetvurstia havaittu
Lounaspaikka
12.03.
Kysyntä sen ratkaisi – perinteiseen italialaiseen ruokaan keskittynyt turkulaisravintola aloitti buffet-lounaat
Arkiruokaa
11.03.
Annukka käyttää lihapullissaan erilaisia sipuleja – katso vinkit, miten saat perinteiseen arkiruokaan uutta makua
TS Viinivinkki
08.03.
Limettinen ja kukkainen herkku viikonlopun ruokapöytään
Lounaspaikka
08.03.
Turun satamasta löytyy lounaspaikka, jossa juhlitaan pyöreitä vuosia – tämä on ravintolan erikoisuus
Reseptit
07.03.
Pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit – täydellinen bliniresepti löytyy kokeilemalla
Ruokavalio
04.03.
"On haukuttu idiootiksi ja heikkolahjaiseksi" – näin voimakkaita tunteita toisen ruokavalio voi herättää
Geenimuuntelu
02.03.
Rutonkestäviä perunoita, tummumattomia banaaneja, kuivuutta sietäviä vehniä – onko EU valmis hyväksymään kasvien jalostamisen uudella genomitekniikalla?
TS Viinivinkki
01.03.
Hapokas cava sopii ruokapöytään
Ravintolat
01.03.
Turkulaisen huippuravintola Siron paketti oli kunnossa, mutta aika väärä – ovet sulkeutuvat lauantaina
Reseptit
29.02.
Lähi-idän maut tutuksi Ottolenghin opeilla – pyöräytä meze-pöytään mausteista muhammaraa, lempeää labnehia tai pirteää paputahnaa
Arkiruokaa
26.02.
Siskonmakkarakastikkeeseen saa vaihtelua vaikka savupaprikasta – salolainen Birgitta Suursalmi tuhahtaa riisille ja luottaa kauden aineksiin
Lukijoilta
23.02.
Herätys vanhuspalveluista vastaavat! Iäkkäilläkin on yhä makuaisti
TS Viinivinkki
23.02.
Tyylikäs huippuviini toimii niin tyttöjen illan ilostuttajana kuin kauden hittiruoan kumppanina
Reseptit
22.02.
Neljä herkullista nuudelireseptiä: nämä keitot syntyvät pikaisesti ja lämmittävät mausteisuudellaan kylminä talvipäivinä
Terveys
17.02.
Kiire ei hellitä Suomessa edes syödessä – stressaava elämäntilanne näkyy suolen toiminnassa jopa herkemmin kuin itse ruoka-aineet
TS Viinivinkki
16.02.
Ebbio on oiva esimerkki Nebbiolosta
Ruoka
15.02.
Talviretkeilyn jälkeen maistuu kulhollinen lämmintä keittoa – kokeile appelsiinilla maustettua kukkakaalikeittoa tai gulassin vegeversiota
Arkiruokaa
12.02.
Lasagneresepti, joka on palvellut vuosikymmeniä – turkulainen Satu Karjalainen haluaa tehdä perheelleen terveellistä, mutta maistuvaa arkiruokaa
Ravintolat
09.02.
Tiedätkö miksi Hunter's Innin seiniä koristavat täytetyt eläimet? 35 vuotta täyttänyt ravintola laajensi viereisen kebab-paikan tiloihin
TS Viinivinkki
09.02.
Luonnonvoimat ja planeettojen asennot maistuvat muhevassa rhôneläisessä
Syötteen lataamisessa tapahtui virhe.
Lisää uutisia