Pojat syömään!

BLOGIT | Pojat syömään!

Pojat ravintolassa (ja arvonta)

Vauvanruokaruljanssi on taaksejäänyttä elämää, joten nyt on poikien kanssa paljon helpompi lähteä liikkeelle, kun tietää, että myös ravintoloista saa sopivaa ruokaa koko porukalle!

Olemme saaneet ravintoloissa poikkeuksetta loistavaa palvelua, kun ollaan oltu koko perhe liikenteessä. Lapset usein huomioidaan värikynillä, leikkipaikoilla, ilmapalloilla tai vaikkapa yllärijäätelöillä. Näin koko perheen (ja naapuripöydän) ruokailu sujuu useimmiten sujuvammin. Buffetit, lounaat ja brunssit ovat myös kivoja, sillä ruokaa ei tarvitse odottaa ja muksujen lautasille löytyy monipuolisesti kaikkea. Meidän isoveli näet söisi mieluiten pelkkää lihaa ja pikkuveli pelkkiä kasviksia.

Ollaan tässä kesän aikana käyty monessa ravintolassa ja tässä meidän perheen suosikit:

IMG_5634

Ostaria Ovo – pikkuveljen mielestä niiden tomaattipasta oli taivaallista! Isoveli puhui nutella-panna cotasta kaksi päivää. Me aikuiset ihastuttiin täydelliseen carbonaraan. Eteisen vihreää skootteria piti käydä ihailemassa ja piirustustehtävä oli kiva.

IMG_4888

Ranta Kerttu – Uudistettu leikkipaikka sisällä ja AIDATTU hiekkalaatikko terassilla oli hitti lasten (ja aikuisten) mielestä. Koko porukka tykkäsi myös monipuolisesta saaristolaispöydästä. Täällä on lapsia ajateltu!

Aula Cafe – Monipuolinen brunssi tarjoillaan viikonloppuisin jo lapsiperheen lounasaikaan.

Panini – Panini täyttää tänä vuonna 18 vuotta ja olen kulkenut heidän matkassa alusta saakka. Muistan edelleen sen alkuaikojen aurajuusto-paninin sekä 2000-luvun alun täydellisen kanapastan, maalaissalaatista puhumattakaan. Nykyään arvosta sitä, että vaunuilla pääsee kätevästi kärryttelemään sisälle, vauvoille on oma mikro ja vessassa hoitopöytä, syöttötuoleja on paljon ja skideille on piirustustehtäviä.


 

Turussa on myös paljon muitakin lapsiystävällisiä ravintoloita. Mikä on teidän suosikki?

Arvon kaikkien su 16.8. kommentin jättäneiden kesken kaksi kolme lipun lippupakettia Turun Messuille! (Siellä on ainakin TiTi-Nalle, alpakka-agility, saippuakuplataiteilijoita ja kanien paijauspiste – pakko päästä!) muista jättää kommentoidessasi sähköpostiosoitteesi niin tavoitan voittajat. Sähköpostiosoite tule julkiseksi. Onnea arvontaan!

28 vastausta artikkeliin “Pojat ravintolassa (ja arvonta)”

 1. maaria

  Ranta Kerttu on näistä ainut jota olen testannut ja voin suositella kyllä!


 2. Siinatar

  Dennis on meidän suosikki =). Mukaan arvontaan!


 3. Riksa

  Mainituista Panini nousee kärkeen. Myös Silta Nepaliin -ravintolassa on lastennurkkaus ja he ottavat ilomielin vastaan ehdotuksia nurkkauksen kehittämiseksi.


 4. Marjukka Immaisi

  Näitä emme olekaan testanneet joten kiitos vinkeistä! Denniksessä lapset viihtyvät myös ja aikuisille ok jos saa pöydän siitä läheltä. Mukana arvonnassa 🙂


 5. Heli

  Suosittelen Slappy Joe’s Martinkadulla, siellä ei taida lastennurkkausta olla mutta annokset tulee salamannopeasti mikä mulla lapsen kanssa yleensä aiheuttaa harmaita hiuksia.Meinaan se kun ne ei tule. Lapsille on omat annokset joten sekin kiva.


 6. Elina

  Fontana! Paninista tykkään myös.


 7. Tony

  Rantakertulle peukku!


 8. Ninni Hiltunen

  Rantakerttu ehdottomasti!


 9. Heli Kivelä

  Sloppy Joe toimii myös lasten kanssa.


 10. Maiqqu

  Panini. Vaikka paikka on täynnä, lapsille tuodaan ruoka nopeasti. Ja ruoka maistuu, niin lapsille kuin aikuisillekin.


 11. Piipuu

  Rantakerttu on ylivoimaisesti paras! 12. Sandlo

  Panini on kyllä paras! 🙂


 13. Päivi

  Nick’s Food Design. Lauantaibrunssilla ruokaa ja silmänruokaa myös lapsille


 14. Elina

  Rantakertussa paras ruoka ja tunnelma!


 15. Annis

  Oma poikani tykkäsi leikkipaikkaikäisenä (pari vuotta sitten) Kultaisesta Hirvestä, oli se kiva leikkipaikka, mutta iso osansa oli myös erittäin lapsiystävälisellä palvelulla ja hyvillä lastenannoksilla.


 16. Krisu

  Paninissa näistä paras ruoka!


 17. Eija

  Rantakerttu ja Läntisen pitkänkadun Kerttu ovat Turun parhaita.


 18. Ansku Lindberg

  Edellä mainittujen lisäksi ollaan tykätty Logomon lounaasta. Mahtuu rattailla, on hoitopöytä ja lääniä. Ei pikku sotkut ja metelit haittaa. Jotain pientä piirustuspöytääkin löytyy. Ja on siis buffet.


 19. Jenni

  Dennis on kyllä tosi kiva paikka, hyvät ruuat ja siellä on hauska leikkipaikka lapsille 🙂


 20. Tarja

  Rantakerttu on paras!


 21. Peekoo

  Panini on näistä suosikkini.


Kommentoi