Pojat syömään!

BLOGIT | Pojat syömään!

Lasten suosikki: Pinaattikinkkupihvit

Munakkaat on usein lapsiperheissä suosittua pikaruokaa. Niihin saa upotettua melkeinpä mitä vain ja vaihtelua saa valmistamalla ne uunivuoassa espanjalaistyylisesti, yksittäin muffinivuoissa tai paistamalla pikkulettuina kuten tällä kertaa.

Pinaatti on meidän isomman pojan suosikki ja näissä pikkupihveissä se yhdistetään Pirkan Luomu Palvikasleriin (joka on muuten loistava ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kinkku). Lisukkeena voi tarjota vaikkapa salaattia tai edellisestä päivästä jääneitä perunoita paistettuna.

Millainen on teidän ja lasten suosikkimunakas?

Pikkuiset pinaattikinkkupihvit

4 luomu kananmunaa
kevätsipulia tai ruohosipulia
3 rkl perunajauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
150 g pakastepinaattia
150 g palvikinkkua (vaikkapa Pirkan Luomu palvikasler)
suolaa ja pippuria

voita paistamiseen

Sulata pinaatti ja purista ylimääräinen neste pois. Kuutioi kinkku. Vatkaa munat kulhossa kevyesti. Sekoita perunajauhot ja leivinkauhe ensin keskenään ja sitten munien joukkoon. Lisää pinaatti ja kinkku, sekoita kaikki ainekset keskenään. Paista pihveiksi pikkulettupannulla molemmin puolin.

Tarjoile salaatin kera.

Tulosta resepti

Kommentoi