Pojat syömään!

BLOGIT | Pojat syömään!

Lapsiperheiden suosikkiravintolat

Viime viikolla kyselin mitkä on teidän suokkiravintolat Turussa, jos olette liikkeellä muksujen kanssa. Sain paljon kiva kommentteja ja myös pari minulle uutta tuttavuutta, jotka kyllä menevät pian testiin. Kiitos kaikille!

Ehdottomasti eniten ääniä keräsi Rantakerttu. Leikkipaikat sisällä ja ulkona, oma lastenlista, buffetit, ilmapallot, omat ruokailuvälineet, syöttötuolit, tilavat käytävät sekä iloinen ja ripeä palvelu ovat kyllä myös meidän mieleen. Iso peukku!

Kommenteissa kehuttiin myös Paninia, Dennistä, Sloppy Joe’s West Coast Grill:iä, Fontanaa, Nick’s Food Design:ia, Kultaista Hirveä sekä Logomo Kitchen:iä. On kyllä upeaa, että Turusta löytyy näin monta kivaa lapsiystävällistä ravintolaa!

Arvoin kaikkien kommentin jättäneiden kesken kaksi kolme lipun pakettia tällä viikolla järjestettäville Turun Messuille. Lippupaketit voittivat: ”Heli” sekä ”L.Mac.”. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea ja kivaa messuviikonloppua!

FullSizeRender-2

Yksi vastaus artikkeliin “Lapsiperheiden suosikkiravintolat”

  1. A-J

    Panini on oma suosikki lasten kanssa. Fontana on on ok. Rantakertussa ruoan taso heittelee todella paljon ja välillä se on todella väsähtänyt. Logomossa olen käynyt 3 kertaa ja ei ole vakuuttanut.


Kommentoi