Makuammuntaa

BLOGIT | Makuammuntaa

Paholaisen kanafileepihvi

Kerrassaan hämmästyttävää, kuinka paljon paholaisenhilloreseptiämme on käyty lukemassa siitä asti, kun sen alkusyksystä postasimme! Kiitos kaikille lukijoille, tämä kannustaa etsimään lisää uusia herkullisia chilireseptejä 🙂

Muutamia reseptejä on parhaillaan ajatuksen asteella ja kokeilussakin. Sillä välin, kun odottelemme niiden valmistumista – ja uutta chilisatoa, joka laitettiin siemenistä kasvamaan juuri eilen – tässä yksi helppo ja herkullinen ravintolalistojen klassikkoruoka, johon paholaisenhillo sopii äärimmäisen hyvin. Paholaisen kanafileepihvi koostuu paistetusta broilerin rintafileepihvistä, parista siivusta vuohenjuustoa ja runsaasta ruokalusikallisesta paholaisenhilloa. Todella maistuvaa!

Chilinsiemenet omassa idätyslaatikossaan. Näistä kasvaa erinomaisia ruuanlaittochilejä: Aji Cristal, Aji Amarillo ja Rocoto.

 

Tämä herkku valmistuu hetkessä (jos jääkaapin valikoimaan kuuluu paholaisenhillo).

Paholaisen kanafileepihvit

(neljälle)

4 broilerin rintafilettä
öljyä paistamiseen
mustapippuria
suolaa
200 g vuohenjuustoa siivuina
1 dl paholaisenhilloa
rucolaa

lisukkeeksi esimerkiksi villiriisisekoitusta

1. Paista broilerin rintafileet öljyssä kypsiksi. Mausta molemmin puolin mustapippurilla ja suolalla.
2. Laita fileet uunivuokaan ja asettele vuohenjuustot fileiden päälle. Paista grillivastuksen alla 200 asteessa kunnes juusto sulaa ja saa väriä.
3. Tarjoa esimerkiksi villiriisisekoituksen kanssa, jonka kypsyessä ehtii broilerit valmistamaan hyvin. Viimeistele annos lusikoimalla paholaisenhilloa vuohenjuustojen päälle ja koristelemalla rucolalla. Tarjoile ja nauti!
 

Tulosta resepti

 

Kommentoi