Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Uusi Pimiö Lounge yhdistää valokuvaamon ja kahvilan

Turun ydinkeskustaan vappuna avautunut Pimiö Lounge on tiettävästi Turun ainut paikka, joka yhdistää valokuvaamon ja kahvilan.

– Halusin kanssa perustaa niin rennon valokuvaamon kuin mahdollista. Sellaisen paikan, jossa olisi yhtä mukavaa kuin kahvilassa. Sitten mietin että hetkinen, mitä jos perustaisin samalla kahvilan, kertoo yrittäjä Henrik Nybom.

Niin Nybom perusti kahvila Pimiö Loungen Kristiinankadulle. Kahvilan yhteydessä on studio, josa työskentelee kaksi valokuvaajaa. Lisäksi he auttavat myös kahvilan pyörittämisessä.

Yrittäjä Henrik Nybom on itse mahdollisimman paljon kahvilansa tiskin takana. Hän sanoo, että pieni kahvitteluhetki saa kuvattavat usein rentoutumaan, ja lopputulos on paljon parempi.

Hyvä kahvi on Nybomille tärkeä asia, ja hän esittelee ylpeänä vanhaa putkiradiota jäljittelevää italialaista kahvikonetta. Kahvintoimittajaksi löytyi Kustavin Mokkapuu, joka kahveja saa Turusta Pimiön lisäksi vain ravintola Kaskiksesta.
– Mokkapuulta olemme saaneet lisäksi myös paljon hyviä vinkkejä tuotevalikoiman rakentamisessa, he esimerkiksi sanoivat heti, että kannattaa pitää valikoimassa aina vegaanisia tuotteita.

Leipomispuuhiin pienessä kahvilassa ei ole itse ryhdytty, vaan myynnissä olevat makeat tuotteet tulevat Kotileipomo Tanniselta, lisäksi tarjolla on kaurasipsejä ja dippejä.

– Olen vienyt välillä leivonnaisia kotiin, ja lastemme suosikkeja ovat vegaaniset leivokset, kertoo Nybom.
Kaikki kahvilan tuotteet ovat gluteenittomia.

Pimiö Lounge, Kristiinankatu 10 A. Avoinna ti-la klo 11 -19.

 

Kommentoi