Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Suomen parasta pizzaa saa kesällä myös Ruissalosta – Sergio´s avaa uuden paikan

Ruissalon telakka-alueen vierasvenesatama saa kesäksi uuden ravintolan, kun italialaista ruokaa tarjoileva turkulaisravintola Sergio´s laajentaa toimintaansa sinne.

Kesäkuussa avautuva satapaikkainen ravintola keskittyy ruokatuotteessaan pizzaan ja salaatteihin, ja sitä pyörittää Sergio´sissa työskentelevä, juuri Suomen pizzamestariksi valittu Davide Sindoni.

Sergio´sin lisäksi ravintolahankkeessa on mukana Joakim Håkans, joka on ostanut Ruissalon vierasvenesataman rakennuksia ja laiturit ja vuokrannut pienvenesataman laiturialueen kaupungilta vuoteen 2040 saakka. Hän on haluaa korjata pienvenesataman laiturirakenteet ja operoida satamaa.

-Ravintolan nimi on vielä vähän auki, ehkä se on Sergio´s Mare, Sergio´s merellä, tai jotain sellaista, miettii Sergio´sin ravintoloitsijoihin kuuluva Franco Sturiale. Uudelle ravintolalle tulee sekä sisäpaikkoja että iso terassi.

Tarkoitus on, että ravintola olisi jatkossa avoinna joka kesä. Ruissalon telakka-alueella toimii myös suosittu Sisustusliike Avelia, jonka yhteydessä on kahvila.

Lue myös Davide Sindonin ja Jason McArdlen haastattelu ja pizzavinkit!

 

 

Yksi vastaus artikkeliin “Suomen parasta pizzaa saa kesällä myös Ruissalosta – Sergio´s avaa uuden paikan”

  1. väinömarkku

    Olen kerran yrittänyt nauttia Sergio´s ravintelissa pizzaa. mutta nautintoa häiritsi ettei pizza ollut sellainen kun muualla on ja pitza oli kylmää. Hyvä kun tuli kokeiltua niin kehuttua ravintelia, eikä ole pakko palata.


Kommentoi