Juttu

JUTTU | TURUN SANOMAT |

Smallstore avasi kivijalkamyymälän Turun ydinkeskustaan

Turkulainen Smallstore Oy on avannut Turun keskustaan kivijalkamyymälän, joka on erikoistunut italialaisten ja ranskalaisten gourmet-elintarvikkeiden maahantuontiin. Erikoiselintarvikkeiden herkkudeli Smallstore avautui Forum-kortteliin. Samalla Smallstoren valikoima laajeni myös kotimaisilla lähituottajien elintarvikkeilla.

Smallstore on vuonna 2015 perustettu kahden naisen yritys, jolla on verkkokaupan lisäksi lähes 50 jälleenmyyjää eri puolella Suomea. Myös turkulaiset ravintolat hyödyntävät Smallstoren tuotteita raaka-aineinaan. Smallstoren valikoimiin kuuluvat muun muassa pastat, jauhot, risotot, öljyt, makeiset sekä mausteet. Tuotteet ovat tarkkaan valikoituja ja tulevat alkuperämaasta suoraan Suomeen.

Smallstorella on ollut jo kolmeen otteeseen pop up -myymälä Forumissa, mutta tällä kertaa yrittäjät halusivat avata pysyvän kivijalkaliikkeen.

Smallstoren yrittäjät Mari Pirilä ja Salla Nurmi ovat pitäneet useaan otteeseen pop up -kauppaa Forumissa. Kuva vuoden 2015 pop upista. Kuva: TS/Jonny Holmén

– Olemme haaveilleet kivijalkamyymälästä alusta lähtien. Halu pitää Turun keskusta elävänä sekä asiakkaiden positiivinen palaute kannustivat ottamaan tämän askelen. Haluamme luoda kaupasta rennon ”hyggeilyyn” sopivan paikan, jossa keskustellaan ruokaan liittyvistä trendeistä ja jaetaan herkullisimpia reseptejä, Smallstoren yrittäjä Mari Pirilä kertoo.

Kommentoi