Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Samppanjamessut saapuvat taas Turkuun – maisteltavana jopa 150 erilaista samppanjaa

Viime vuonna yleisömenestykseksi osoittautuneet Samppanjamessut järjestetään Turussa tänäkin keväänä maaliskuun puolivälissä.

Tällä kertaa tapahtuman käytössä on koko ravintola Tårget, joten kävijöitä voidaan ottaa enemmän kuin viime vuonna, yhteensä 600. VIime vuonna käytössä oli Tårgetin PIazza, ja tunnelma oli siellä ajoittain varsin tiivis, kun paikalla oli 500 henkeä.

Tänä vuonna maisteltavana on noin 150 erilaista samppanjaa yhteensä 11 maahantuojalta, joukossa on myös harvinaisuuksia. Lisäksi viime vuoden tapaan myynnissä on pientä purtavaa, pintxoja.

– Niille varataan nyt enemmän tilaa kuin viime vuonna, ja ne saadaan myös paremmin esille, kertoo Mikko Saarikivi ravintola Tårgetista.

Saarikivi kertoo, että tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt vilkkaana. VIime vuonna tapahtuma myi loppuun jo etukäteen, eikä lippuja jäänyt enää ovelle myyntiin. Samoin saattaa käydä tänäkin vuonna.

Samppanjamessujen päätteeksi järjestetään viiden ruokalajin samppanjaillallinen, johon voi ostaa lipun erikseen

Samppanjamessut 2018,  la 17.3. klo 13-19 ravintola Tårgetissa (Linnankatu 3). Liput 20 euroa (sis narikan ja maistelulasin). Maisteluannokset (6 cl) maksavat 4-14 euroa. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.

Kommentoi