Juttu

JUTTU | JUKKA VEHMANEN |

Samppalinnan ja Chicin ruokatuoteesta vastaa jatkossa Jesse´s Dine

Aurajoen rannan ravintolatarjonta uudistuu tulevana kesänä. Yksi esimerkki siitä on se, että Seppo ”Sedu” Koskinen avaa Samppalinnan ravintolan uudistuneena. Koskinen kertoo vuokranneensa paikan kymmeneksi vuodeksi joka vuosi vapusta syyskuun loppuun.
– Siitä tulee vähän Helsingin Kaivohuoneen kaltainen kesäravintola. Remontoimme sitä vähän jahtiklubin henkeen.

Koskisen mukaan tarjolle tulee à la carte-ruokaa, brunsseja ja lounaita sekä tietenkin juomaa ja elävää musiikkia. Koskinen ulkoistaa Samppalinnan ja toisen Turussa sijaitsevan ravintolansa Chicin keittiöt vuodesta 2011 toimineelle Jesse´s Dine -yritykselle. Vuodesta 2011 toimineen Jesse´s Dinen yrittäjinä toimivat keittiömestarit Jesse Söderlund ja Elmeri Mäki.

Molemmat ravintola tulevat saamaan aivan uudenlaiset ruokakonseptit, joista kerrotaan lisää ensi viikolla TS Ruoka -sivustolla.

–  Ruoka on meillä tärkeä juttu. Elävää musiikkia aiomme tarjota jo iltakahdeksalta tai -yhdeksältä, jotta saamme porukan vähän aikaisemmin liikkeelle, Koskinen kertoo.

Kommentoi