Juttu

JUTTU | TURUN SANOMAT |

Taistelua kelloa vastaan ja kaapista löytyviä jauhomatoja: MasterChef ja Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula palaavat televisioon

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula tekee paluun televisioon. Tällä kaudella Jyrki Sukula laittaa kuppilat kuntoon muun muassa Espanjan Aurinkorannikolla ja Lapissa. Jyrkiltä eivät jää myöskään huomaamatta pääkaupunkiseudun klassikkoravintolat.

Mitä tapahtuu, kun leivitetyt possunleikkeet poistetaan Aurinkorannikon suomalaisturistien lempiravintolan listalta, ja mitä haasteita kohtaa yrittäjä, jonka halu auttaa muita menee oman palkanmaksun edelle? Jauhomatoja ja pilaantuneita ruokia, niitä on lukittujen kylmäovien takana tälläkin kaudella!

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjan uusi kausi pureutuu yksityisyrittäjien päivittäisiin haasteisiin ympäri Suomen.

Tällä kaudella ravintoloitsijat eivät välttämättä ole taloudellisessa ahdingossa – ajat ovat muuttuneet ja ongelmat ovat erilaisia. Moni yrittäjä on jumissa omien mielikuviensa kanssa eikä pääse irti menneisyyden kahleista. Muutos on vaikeaa, mutta se on välttämätöntä aikana, jolloin kuluttajista on tullut yhä tarkempia ja vaativampia laadun suhteen.

 

MasterChef Suomi tekee myös paluun – neljän vuoden tauon jälkeen.

Kilpailijoita ovat tällä kertaa luotsaamassa ja tuomaroimassa ravintoloitsijat Tomi Björck ja Henri Alén sekä ruokakirjailijana ja tv-kokkina tunnettu Sara La Fountain.

Ohjelmassa kaksitoista hyvin erilaista ja persoonallista amatöörikokkia ympäri Suomen kokkaa tavoitellen MasterChef Suomi 2018 -tittelisä. Voiton eteen on onnistuttava läpi kisan, sillä tällä kaudella kilpailijat kohtaavat ennennäkemättömiä haasteita.

Kilpailijat joutuvat mitä erilaisimpiin paikkoihin ja olosuhteisiin loihtiessaan huikeita annoksia niin katukeittiössä kuin huippuravintolassa. Joillekin kilpailijoista keittiö osoittautuu armottomaksi paikaksi, jossa mikään ei tunnu riittävän – kaikista vähiten aika.

Nelonen Media tiedotti kevään uutuusohjelmistostaan tänään. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! alkaa Nelosella 6. helmikuuta ja MasterChef Suomi 28.2.alkaen Livillä.

Kommentoi