Juttu

JUTTU | TURUN SANOMAT |

Maistiaisia Food & Funista Hansassa viikonloppuna

Ruokafestivaali Food & Fun Turku tuo tämän vuoden tapahtumaan osallistuvia ravintoloita ja baareja maistattamaan annoksiaan Hansatorille viikonloppuna. Tarjolla on sekä pieniä ruoka-annoksia että alkoholittomia juomia, joita voi ostaa neljän euron hintaisilla maistelulipukkeilla.

Esimerkiksi ravintola Gustavon annoksessa tulee olemaan mustekalaa, ravintola Göran tarjoaa jogurttivalkosuklaamoussea ja ravintola Smör siikacevicheä ja luomuherukkaa. Ravintoloiden ja baarien lisäksi paikalla ovat leipomo Gryn ja Lindrothin puutarha/DeliVerde.
   
Neljättä kertaa Turussa järjestettävä Food & Fun Turku tuo kaupunkiin keittiö- ja baarimestareita ympäri maailmaa 27.9.-1.10. Vierailijat saapuvat viikoksi tekemään yhteistyötä paikallisten ravintoloiden ja baarien kanssa sekä verkostoitumaan ja tutustumaan suomalaiseen ruokakulttuuriin ja paikallisiin raaka-aineisiin. Food & Fun on myös valittu osaksi Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Syksyn Food & Fun Turku -tapahtumaan on tullut mukaan kaksi uutta baaria, jo aikaisemmilta vuosilta tutut Marina Bar & Lounge sekä Börs Bar & Cafe.
Lisäksi turkulainen, muun muassa raakakakuista ja superfood-pirtelöistään tunnettu ravintola Pure Hero järjestää illallis-pop upin tapahtumaviikon ajaksi.

Lähes kaikki Food & Fun -festivaaliin osallistuvat kansainväliset vieraat julkaistaan ensi viikon aikana.
 
Food & Fun -tapahtuma Hansakorttelissa 19.-20.8. la klo 11- 16  ja su klo 12-16.

Lauantai 19.8.

Klo 11-13.30
Gustavo
Fontti
Food & Fun maistattaa mangalitza-possua
Leipomo Gryn

Klo 13.30-16
Fontti
Food & Fun maistattaa mangalitza-possua
Leipomo Gryn

Sunnuntai 20.8.

Klo 12-14
Karu Izakaya
Göran
Smör
Fontti
Leipomo Gryn

Klo 14-16
Karu Izakaya
Fontti
Marina Bar & Lounge
Food & Fun maistattaa mangalitza-possua
Leipomo Gryn

Kommentoi