Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Huippukokit grillaavat TPS-jalkapallon hyväksi

Kari Aihinen ja Marko Rauhala sekä neljä muuta tunnettua kokkia ovat lupautuneet kokaamaan TPS:n hyväksi. Kuva: TS/Timo Jakonen

Kuusi turkulaislähtöistä huippukokkia valmistaa grilliruokaa TPS-jalkapallon hyväksi torstaina 27.3.

– Kaikki kunnia hankkeesta pitää antaa Pekka Terävälle, joka entisenä Tepsin junnuna kantaa huolta TPS:n tulevaisuudesta. Hän lupasi kerätä porukan kokkaamaan hyväksemme, ja onhan tämä kattaus nyt aika paljon kovempi kuin mitä alunperin odotettiin, sanoo TPS:n toimitusjohtaja Juha Reini.

Helsingistä tapahtumaan saapuvat Michelin-tähdellä palkitun ravintola Olon Pekka Terävä, Savoy-ravintolan keittiöpäällikkö, Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu Kari Aihinen sekä muun muassa MasterChef-tuomarina toiminut Risto Mikkola.

Turkulaiskokeista paikalla ovat ravintola Mamin Marko Rauhala sekä ruuan monitoimimiehet Aki Wahlman ja Antti Vahtera.

Illan ideana on, että jokaisella kokilla on käytössään oma grilli, jolla he kokkaavat annoksensa. Kokit kisaavat toisiaan vastaan, yleisö saa maistella kaikkia annoksia ja äänestää suosikkiaan. Voittajasta tulee TPS Chef.

Kokkailun lomassa kokit antavat grillaus- ja kokkausvinkkejä. Luvassa on muun muassa rypsiporsaan ylikypsää kylkeä bbq  ja pulled open burger, pork & chicken.

Ravintola Maunossa (Tykistökatu 6) 27.3. klo 19-22 järjestettävän tapahtuman hinta on 70 euroa (+ alv. 24 %)/hlö. Tilaisuuden tuotto käytetään kokonaisuudessaan TPS-jalkapallon hyväksi.

Lisätiedot täältä.

Kommentoi