Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Café Carré on Vähätorin uusin tulokas

carre

Turun Tuomiokirkkosillan ja pääkirjaston väli alkaa olla täpötäynnä ravintoloita ja kahviloita, ja Vähätorista on todellakin tullut Turun vatsa.

Pisimpään Vähätorilla ovat toimineet ravintola Mami ja Ristorante Panini, joka sijaitsee Casagranden talon sisäpihalla. Tämän vuoden tulokkaita ovat Tårget, Tiirikkala ja Café Carré.

Carola ja Tero Sintosen luotsaama Tårget avautui maaliskuussa entisen ravintola Yokin ja Roccan tiloihin. Anniskelukahvila-etuliitteen saanut Tiirikkala taas aloitti kesä-heinäkuun vaihteessa sinisessä puutalossa, jossa oli pitkään Artekin myymälä. Tiirikkalaa pyörittävät Juomanlaskijaveljet.

Vähätorin uusin ravintola-alan tulokas on elokuun lopussa avautunut Café Carré. Carre tarkoittaa ranskaksi toria tai kuutiota. Nimi tuntui sopivalta, kun toimitaan Vähätorin varrella.
– Kyllä tämä paikka on sijainniltaan ehdoton, aivan Turun ykköspaikka, kiittelee tuore yrittäjä Piia Blomqvist.

Café Carrén linjana on tarjota lähiseudulla valmistettuja tuotteita. Suurin osa valikoimassa olevista suolaisista ja makeista tuotteista on peräisin MBakeryltä. Lisäksi tarjolla on muun muassa italialaisia jäätelöitä.

Blomqvist kertoo, että asiakkaat ovat löytäneet paikan hyvin.
– Päivät ovat olleet sellaisia mukavan kiireisiä.

 

2 vastausta artikkeliin “Café Carré on Vähätorin uusin tulokas”

  1. Andreas

    Hyvä Piia! T: Andreas


  2. Eeva

    Mainiota! Suosikkikirjailijani John Le Carrén mukaan ristitty kahvila!


Kommentoi