Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Päivisin kahvila, iltaisin baari – Saloon avautuu uusi paikka, Bar Bizarre

Tammikuusta asti Salossa toiminut Bizarre laajentaa nyt toimintaansa, kun sen yhteydessä avautuu lauantaina ravintolatila. Päivisin se toimii kahvilana, iltaisin baarina.

Kaikki tähänastinen toiminta jatkuu, ja saman katon alla myydään vaatteita, asusteita, käsityötarvikkeita ja kosmetiikkaa, lisäksi tiloissa on mm. joogatunteja ja Salon taidelainaamo.

– Ajatus ravintolatoiminnasta oli mielessäni alusta asti. Ensin ajattelin että toteutan sen tilan yläkertaan, mutta teinkin päin vastoin. Vaatekauppa muutti yläkertaan ja kahvila-baari tuli tähän alakertaan, kertoo yrittäjä Sanna Jousi.

Yrittäjä Sanna Jousi kertoo, että kahvilan avaamista on suunniteltu jo pitempään. Kuvat: Liisa Käiväräinen

Kahvilan tarjontaan kuuluu ainakin alkuun kuppikakkuja ja täytettyjä voileipiä.

– Nimi velvoittaa meitä: kun nimi on Bizarre, kaikki saa olla vähän outoa ja värikästä, Jousi nauraa.

Jousi sanoo, että Salosta löytyy hyvin kahviloita ja salolaiset käyttävät niitä paljon. Hän uskoo että Bizarrelle löytyy oma asiakaskuntansa ja näkee, että kahvila tukee muita toimintoja, kuten taidelainaamoa ja joogatunteja.

-Tämä on sellainen yhdistelmä, jossa kaikki ruokkii kaikkea. Lisäksi Salosta ei löydy kovin paljoa paikkoja joista saisi enää illalla kahvia tai iltapäivällä lasin skumppaa.

Jousi paljastaa, että alkuvuodesta on tulossa lisää uutisia.

–  Suunnitelmissa on laajentaa toimintaa ja avata viereiseen kiinteistöön bizarremainen ravintola.

Bizarre-konsepti työllistää tällä hetkellä kuusi henkeä. Bar Bizarressa on 60 asiakaspaikkaa, lisäksi käytössä on kabinetti. Ravintola avautuu lauantaina 28.10 kello 18.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Päivisin kahvila, iltaisin baari – Saloon avautuu uusi paikka, Bar Bizarre”


  1. kirsi ruotsalainen

    BIZARRE-hyvä ja raikas uusi yritysidea, ei SAlossa ennen ollutkaan… HKI-seudulla kyllä… Toivon hyvät cafeet,erilaisia- myös pientä pureskeltavaa, näin meidän talvi fugelaisten tapaan! kirsi- YN-kunniapj…


Kommentoi