Juttu

JUTTU | HELI NIEMINEN |

Voiveljet avaa Aurajokirantaan uuden Bruukki-ravintolan

Lukuisista ravintoloistaan tunnettu turkulainen Voiveljet-yritys laajentaa taas toimintaansa Turussa, tällä kertaa Aurajoen yläjuoksulle.

Yritys avaa Bruukki-nimisen ravintolan osoitteeseen Helsinginkatu 15. Samassa tilassa toimi aiemmin ravintola Nick´s Food Design.

Parhaillaan tilassa on meneillään remontti, jossa käydään läpi kaikki pinnat. Bruukki on tarkoitus avata elokuussa, viimeistään kuun puolivälissä.

Bruukin keittiömestariksi siirtyy Jaakko Kinnunen, joka on työskennellyt tähän asti Voiveljiin kuuluvassa E. Ekblom -ravintolassa, ja sitä ennen muun muassa Helsingissä, Spis ja Chez Dominique -ravintoloissa.

– Bruukki tulee olemaan lounasravintola, joka tarjoaa rentoa ja reilua kotiruokaa. Viikonloppuisin järjestämme brunsseja. Tilaan tulee lisäksi pieni puoti, jossa myymme kotimaisia tuotteita ja raaka-aineita, kertoo Kinnunen.

– Yhtenä tavoitteena on tietysti palvella samassa talossa työskenteleviä ihmisiä, joita on noin kaksi ja puoli sataa, kertoo Voiveljien toimitusjohtaja Janne Juvonen.

Asiakaspaikkoja ravintolassa on satakunta. Tarkoitus on totetuttaa myös iltatapahtumia ja muun muassa pitää villiruokakursseja.
Aiheesta innostunut Kinnunen lupaa, että villiruoka tulee maistumaan muun muassa brunssien tarjonnassa.

Voiveljet-yrityksen ravintoloita Turussa ovat Panini, Smör, E. Ekblom ja Göran, lisäksi se on osaomistaja anniskelukahvila Tiirikkalassa.

 

Juttua muokattu 15.7. klo 10.51, korjattu ravintolan osoitetta.

Kommentoi