Johdatus kiusaukseen

BLOGIT | Johdatus kiusaukseen

Smoothie päärynästä ja kiivistä

Viimeisen kuukauden aikana meillä ei tervettä päivää ole nähty. Koko perhe on sairastellut enemmän kuin tarpeeksi ja tuntuu, että joka ikinen pöpö on päättänyt jäädä meille asumaan. Koko ajan vähintään kaksi neljästä on ollut pelistä pois, mutta ehkä nyt uskallan jo sanoa ääneen, että sairasteluputki alkaa viimein lähestyä loppuaan…

Koska kaikki energia on mennyt joko omista taudeista toipumiseen tai nuhaisten lasten kanssa valvomiseen, on keittiössäkin pistetty viime aikoina mutkat suoriksi. On tilattu valmista ruokaa kotiovelle tai tehty ruokaa rippeistä, kun toisinaan pelkkä ajatuskin kauppareissusta on tuntunut ylitsepääsemättömältä.

Kiivipaarynasmoothie
Mutta nyt, vaikka itsenäisyyspäivän kunniaksi, pyöräytän meille aamupalaksi smoothiet. Tässä smoothiessa ei ole kyllä mitään isänmaallista…ihan vaan päärynää ja kiiviä. Mutta olkoon menneeksi, nyt on tärkeintä tankata vitamiinivarastot täyteen, jotta päästään sairastelujen jälkeen taas kiinni normaaliin arkeen!

Smoothie päärynästä ja kiivistäimg_0987

1 iso lasillinen

2 kypsää kiiviä
1 iso kypsä päärynä
2 dl kookosmaitoa
pieni tilkka limemehua

Kuori hedelmät ja surauta kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi smoothieksi. Muistathan käyttää kypsiä hedelmiä, jotta saat paljon makua! Koristele kiivisiivuilla ja juo pois.

Tulosta resepti

Kommentoi