Johdatus kiusaukseen

BLOGIT | Johdatus kiusaukseen

Pala aurinkoa ja Floridan herkkuja

Kesken lumitöiden pysähdyin hetkeksi muistelemaan muutaman viikon takaista lomaa Floridan auringon alla. Vaikka kaikilla on joulutohinat päällä ja ruokablogit ovat täynnä jouluisia reseptejä, ajattelin näyttää teille muutaman otoksen Floridassa nautituista herkuista. Kuvissa näkyy myös pilkahdus aurinkoa. Musituttakoon se tulevasta valon juhlasta, Lucian päivästä sekä talvipäivänseisauksesta. Pian alkaa taas päivät pitenemään, ihanaa!

Matkan aikana tuli syötyä todella monet sandwichit ja burgerit, niitä kun oli aina saatavilla. Ja hyviä ne olivatkin! Valinnan varaa riitti, sillä erityisesti sandwicheistä tuntui löytyvän vaikka minkälaista versiota. Vanha tuttu BLT (Bacon, Lettuce, Tomato) kuitenkin muistutti jälleen kerran, ettei onnistuneeseen leipään paljon muuta tarvita kuin rapeaa pekonia, raikasta salaattia ja pari siivua tomaattia.

Sandwichejä ja burgereita jenkkityyliin, ylimpänä BLT

Tarjolla oli runsaasti myös meren antimia. Luonnollista tietysti, kun meren äärellä oltiin. Erityisesti hummeri ja tonnikala hurmasivat maullaan.

Merenherkkuja merellisissä maisemissa

Jälkiruokavalikoiman osaltakaan ei tarvinnut pettyä. Kaikkea oli ja Amerikan malliin vielä isosti ja paljon! Tässä muutamia makupaloja: cake pops, cupcakes, fudges ja niin edelleen…

Makeaa mahan täydeltä

Ehkäpä näistä voi halutessaan poimia ideoita myös joulupöytään, mikäli perinteiset jouluherkut kaipaavat vaihtelua. Itse pidättäydyn kuitenkin totutussa, jokajouluisessa menussa, jossa kinkun ja laatikoiden lisäksi panostetaan erityisesti kalapainotteisiin alkupaloihin.

Tänä vuonna meillä vietetään ensimmäistä joulua uudessa kodissa ja saamme ensimmäistä kertaa myös jouluvieraita. Hieman erilainen joulu siis. Ja keittiössä riittää puuhaa, kun jouluateriaa valmistetaan suuremmalle juhlaväelle.

Ensi kerralla palaan jouluisemmissa tunnelmissa!

-Kerttu

Kommentoi

TS Hyvinvointi

TS Koti

TS Saaristo