Johdatus kiusaukseen

BLOGIT | Johdatus kiusaukseen

Hetken hengähdys

Heippa, pitkän tauon jälkeen täällä sitä taas ollaan! Viimeksi kun kirjoittelin tätä blogia, olin pienen pojan suht tuore äiti. Nyt itseni ja mieheni lisäksi pöydän ääressä lusikoi kaksi reipasta (omien sanojensa mukaan isoa) poikaa.

Pian kaksi ja neljä vuotta täyttävien vauhtiveikkojen kanssa arki on melkoista rumbaa ja siksi meillä kokataan miten milloinkin ehditään. Vaikka rakastan ruokaa, tykkään touhuta keittiössä ja kattaa pöytään herkkuja niin suiden kuin silmienkin iloksi, täytyy aika usein tyytyä nopeasti valmistuviin, lapsille maistuviin ruokiin. Arkeen yritän kuitenkin aina ujuttaa edes pieniä hetkiä, jolloin ruoasta voi todella nauttia.

Jogurtti

Kotiäidin arjessa yksi näistä hetkistä tulee, kun lapset ovat kerhossa tai unilla. Siis kun voi olla pienen ajan yksin. Silloin yleensä istahdan sohvalle jonkun välipalan kera. Syön kerrankin yksin. Hiljaisuudessa. Tällä kertaa otin sohvalle mukaan banaanilla, pähkinöillä, hunajalla ja raakakaakaolla tuunatun jogurtin. Nappasin siitä kuvan ja tein tämän postauksen herätelläkseni blogin uudelleen henkiin. Tervetuloa mukaan seuraamaan mitä tuleman pitää!

Kommentoi