Eat & Go

BLOGIT | Eat & Go

Ginin ystävän jälkiruokadrinkki

Yhdistin tähän reseptiin ajankohtaisen sesonkiherkun mansikan sekä trendikään ginin. Lopputuloksena on pehmeän makuinen ja kesänmakuja korostava makea jälkiruokadrinkki. Vaikka mansikkasato tänä vuonna jääneekin pieneksi kylmän ja sateisen kesän vuoksi, niin mansikoita riittänee silti kaupoissa aina elokuulle saakka.

Mansikan voi korvata myös vadelmilla tai vaikkapa juuri nyt kypsyvillä punaherukoilla. Punaherukan voimakkaan hapan ja hieman makea maku saattaa yllättää vannoutuneen ginin ystävän jopa makeampaa mansikkaa paremmin.

Helteistä heinäkuuta!

-Mikko

Strawberry Fields

neljälle
100 g mansikoita
8 cl gin
1/2 litraa mansikkajäätelöä
3 dl kivennäisvettä

Koristeluun:
mansikoita ja sitruunamelissan lehtiä

Tee näin:
Valmista mansikoista sauvasekoittimen avulla sosetta. Kaada mansikkasose neljään lasiin ja lisää gin. Sekoita. Täytä lasi mansikkajäätelöllä ja lisää viimeiseksi kivennäisvesi. Koristele tuoreilla mansikoilla sekä sitruunamelissan lehdillä.

Kommentoi