Eat & Go

BLOGIT | Eat & Go

Jogurttipuuro tuo vaihtelua puurorutiiniin

En voisi kuvitella aamua ilman puuroa. Kaurapuuro on kuulunut aamuihini jo useamman vuoden ajan. Tästä syystä päätin kokeilla vaihteeksi jogurttipuuroa, jonka toivoin tuovan sekä vaihtelua puurorutiiniin että virkistävän yleensäkin mieltä ja kehoa. Jogurttipuuro ei pettänyt odotuksiani.

Jogurttipuuro on täynnä hyvää tekeviä probiootteja yhdistettynä mielettömään määrään kuituja, vitamiineja, antioksidantteja ja proteiineja. Nopeasti valmistuvan puuron bonuksena on pehmeän samettinen maku, jonka voi maustaa oman maun mukaan.

Puuron valmistaminen onnistuu kätevästi myös edellisenä iltana, jolloin kiireisen aamun kallisarvoiset minuutit voi käyttää muuhun kuin kokkaamiseen.

Syysterveisin!

-Mikko

Mustikkainen jogurttipuuro

2 annosta

2 dl kreikkalaista jogurttia
2 rkl mantelilastuja

1,5 dl kookoshiutaleita
2 rkl chiasiemeniä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kermaa
1 dl mustikoita

Hakkaa mantelit pienemmiksi. Yhdistä sekoittaen jogurtin kanssa mantelit, hunaja, chiasiemenet ja kookoshiutaleet. Laita turpoamaan jääkaappiin noin 20 minuutiksi.

Vatkaa kerma kevyesti ja lisää se sekoittaen jogurttiseokseen.

Tarjoa mustikoiden kera.

Kommentoi