Johdatus kiusaukseen

BLOGIT | Johdatus kiusaukseen

Äidin luona aamupalalla

Rauhallinen, ihanasti katettu aamupala on äitiyslomalla harvinaista herkkua. Onneksi oma äitini on pitänyt huolen, että saan edelleen toisinaan nauttia sellaisista! Tässä tunnelmakuvia äidin ja tyttären yhteiseltä aamupalalta.

Tarjolla oli rieskaa ja tuoreita kroissantteja, vihanneksia, hedelmiä ja keitettyjä kananmunia, juustoja ja leikkeleitä, appelsiinimehua ja lämmintä kaakaota. Erityisherkkuna äitini oli tehnyt meille jugurttiannokset, joiden alkuperäisen idean hän toi tullessaan työreissulta Tukholmasta.

Kun aamun saa aloittaa näin, luvassa on varmasti loistava päivä!

– Kerttu


Tukholmalainen jugurttiherkku

pensasmustikoita
vadelmia
turkkilaista jugurttia
juoksevaa hunajaa
erilaisia pähkinöitä
kurpitsansiemeniä

Ripottele juomalasin pohjalle muutamia mustikoita ja vadelmia. Lusikoi päälle turkkilaista jugurttia. Lorauta pinnalle hunajaa ja viimeistele pähkinöillä ja kurpitsansiemenillä. Nauti osana aamupalaa tai välipalana.

Tulosta resepti

4 vastausta artikkeliin “Äidin luona aamupalalla”

 1. Ritva Lehmusoksa

  Voi jospa oisin saanut olla mukana!


 2. Vivi

  Kerttu, näyttää aivan ihanalta! Haluaisin kysyä kuvissa olevasta bambista. Tiedätkö, mistä se on ostettu?


  • Kerttu-Liina

   Hei Vivi 🙂 Bambi on peräisin Pohjois-espalla olevasta pienestä puodista nimeltä Ombrellino (www.ombrellino.fi). En kylläkään tiedä onko niitä enää…siitä on jo aikaa kun äitini on ostanut sen.


 3. Vivi

  Kiitos, pitää siis suunnata sinne seuraavalla Helsingin visiitillä. Nettisivuilta katsoin, että tuote on loppunut varastosta. Toivottavasti niitä tulee vielä. Olisi niin hauska yksityiskohta sisustukseen 🙂


Kommentoi

TS Hyvinvointi

TS Koti

TS Saaristo