Pojat syömään!

BLOGIT | Pojat syömään!

Koukuttavat etikkaperunat

Kotimaisen varhaisperunan sesongista ollaan saatu nauttia jo reilu kuukausi. Paistetut perunat ovat mun ihan suosikkeja ja tämä lainattu resepti on kyllä tosi koukuttava. Varhaisperunat keitetään ensin etikkavedessä ja lopuksi paistetaan rapeiksi voissa.

DSC_0712

Rapeat etikkaperunat

500 g varhaisperunoita
1,5 dl väkiviinaetikkaa
2 rkl voita
suolaa ja pippuria myllystä
ruohosipulia

Pese perunat. Laita perunat kattilaan ja laske vettä päälle niin, että peittyvät. Lisää etikka ja reilu hyppysellinen suolaa. Keitä perunat napakoiksi n. 15-20min. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Kuutioi perunat.

Kuumenna voi pannulla ja paista perunoihin kaunis väri. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää ennen tarjoilua ruohosipulia.

Tulosta resepti

 

Kommentoi