Parempi pyy padassa

BLOGIT | Parempi pyy padassa

Pure Foodin lounaalla

IMG_8001

Tunnetko jo Pure Foodin, joka toimiii Turun Eerikinkadulla? Se kuuluu minun lounaspaikkojeni Top 5:een sillä tiedän, että saan lounaaksi jotain herkullista ja terveellistä

Paikka tarjoaa enimmäkseen raakaravintoa, ja esimerkiksi lounaalla tarjolla on salaattibuffet. Vastassa on aina iloinen ja auttavainen palvelu. Salaattivaihtoehtoja on paljon ja lisäksi tarjolla on ituja, pähkinöitä, siemeniä, oliiveja. Salaattiin taas voi  valita lisäkkeeksi lohta, falafelejä, halloumijuustoa tai vaikka jokirapuja, aina päivästä riippuen. Lounas on ravinnerikas ja täyttävä, ja siitä saa helposti melkein koko päivän vihannestarpeen kerralla. Ainakin itseltäni nälkä lähtee moneksi tunniksi.

IMG_7998

Lounaan lisäksi paikasta saa superfoodsmoothieta tai raakakakkuja. Kakut ovat aivan uskomattomia! Sen lisäksi, että ne ovat aivan ihanan kauniita, ne ovat myös terveellisiä. Värit ovat täysin luonnollisia, mitään väriaineita ei ole käytetty. Välipalaksi olen joskus ottanut mukaan chiapuuron, joita saa myös Ruohonjuuresta kävelykadulla.

Kuvat, Tytti
Kuvat: Tytti

IMG_7459

Olen käynyt Pure Foodin raakakakku-workshopin ja smoothie-workshopin. Smoothiehommia olen tehnyt jo pitkään, mutta sain paljon uusia ideoita ja uutta inspiraatiota kotikeittiöön. Kurssilta saatuja neuvoja ja ideoita tulee käytettyä päivittäin. Esimerkiksi ajatus siitä, että smoothie sopii joka tilanteeseen. Ei pelkästään aamulla. Saimme ideoita vihreään lounassmoothieen ja esimerkiksi suklaiseen jälkiruokasmoothieen. Suklaasmoothie vie nälän ja makeanhimon.

IMG_7997
Kuva: Tytti

IMG_7077

 

 

 

IMG_8007
Kuva: Tytti

Raakakakkuja en ole aikaisemmin tehnyt, ja kurssi oli todella opettavainen. Mukaan kotiin vietäväksi saimme viittä tai kuutta eri kakkua – sen lisäksi mitä maistelimme jo Pure Foodinissa. Suklainen brownie ja porkkanakakku olivat minun makuuni.  Teenkin varmasti raakakakkuja ja herkullisia smoothieita vielä kesän juhliin!

 

Vaihtamalla juuri lounas kevyempään on hyvä tapa aloittaa valmistautuminen kesään.

Kevyttä kevättä, Leena

IMG_7081IMG_7080

 

Kommentoi