Hörppyi ja herkkui

BLOGIT | Hörppyi ja herkkui

Tänään ruokamessuilla!

tanjajatom

Reseptit Turun ruokamessuilla tehtäviin juomiin ovat tässä, tule kuuntelemaan tarinoita Puustelli-lavalle klo 15.45!

– Tanja

Autumn Sour

Kananmunan valkuaista
puolikkaan limen mehu
1 cl sokerilientä
3 cl Juuri eli Kyrö Distilleryn ruisviskitislettä Pohjanmaalta
2 cl punaviiniä
2 cl karpalomehua
+ Jerry Thomas ja Peychaud cocktail bittereitä

Ravistetaan eli sheikataan. Kaadetaan lasiin ja tarjotaan.

 

Northern Berries Sour

kananmunan valkuaista
puolikkaan limen mehu
1 cl sokerilientä
2 cl Finlandia Vodka Cranberryä
2 cl Lapponia puolukkalikööriä (lähituote, tulee lähes messukeskuksen
naapurista Pansiosta!)
8 cl karpalomehua
4 cl puolukoita
+ Peychaud cocktail bitteriä
Ravistetaan eli sheikataan. Kaadetaan lasiin ja tarjotaan.

 

To The Edge of The World

4 cl Linie Aquavitiä
6 cl tuorepuristettua appelsiinimehua
4 cl puolukoita
2 cl sitruunaa
2 cl sokerilientä

Hämmennetään ja kaadetaan lasiin.

Kommentoi