Tilli & pulla

BLOGIT | Tilli & pulla

Paljon kohua banaanista – blogiletut

Superhelppoa ja superhyvää! Banaaniletuista on herkullinen viikonloppuaamiainen ja arki-illan jälkkäri tehty. Banaania ja kananmunaa, hyppysellinen mausteita – that’s it ! Tämä lettutaikina ei turvottamista kaipaa, soseutat vain aineet sekaisin ja paistat pannulla voissa.

Simppelit banaaniletut ovat niittäneet kehuja ruokablogeissa jo viime talvesta. Meilläkin näitä on tehty jo useita kertoja, mutta blogiin asti päätyivät vasta nyt. Lettujen harmahtavaa ulkonäköä ei kannata säikähtää, maku ja sisältö on se miksi näistä puhutaan. Siis paistamaan lettuja!

Aamiaiskimaran seuraavissa osissa paistellaan ehkä maailman parhaita sämpylöitä ja Elviksen lempparileipiä.

terkuin, Ilona & Lotta


Banaaniletut

2 banaania
2 munaa
ripaus vaniljasokeria
(ripaus kanelia tai kardemummaa)

Soseuta banaanit, munat ja mausteet sauvasekoittimella tasaiseksi vaahdoksi. Paista taikinasta pieniä lettuja paistinpannulla tai pikkulettupannulla. Käännä letut lastan avulla, ovat välillä hajoavaista sorttia. Tarjoile vaikka marjojen kera ja herkkuhetkinä vaniljajäätelöllä, Nutellalla tai kinuskikastikkeella. Sopivat suuhun toki ihan sellaisenaankin!

Tulosta resepti

Kommentoi